
اجاق مایکروویو (مایکروویو) که به آن اجاق گاز الکترونیکی نیز می گویند ، وسیله ای است که مواد غذایی را با استفاده از امواج الکترومغناطیسی با فرکانس بالا به نام مایکروویو می پزد. اجاق مایکروویو یک اجاق گاز با جعبه نسبتاً کوچک است که با قرار دادن آن در یک میدان الکترومغناطیسی با فرکانس بالا ، دمای مواد غذایی را بالا می برد. مایکروویوها توسط آب ، چربیها ، قندها و برخی مولکولهای دیگر جذب می شوند که لرزشهای ناشی از آن باعث ایجاد گرما می شود.
بنابراین گرم کردن در داخل غذا بدون گرم کردن هوای اطراف صورت می گیرد. این کار زمان پخت و پز را به شدت کاهش می دهد ، و پخت و پز و سایر کارهای پخت و پز که به ساعت ها در یک اجاق معمولی نیاز دارند ، می توانید در عرض چند دقیقه در فر مایکروویو به پایان برسند. اجاق های مایکروویو با استفاده از مگنترون تابش را با فرکانس حدود ۲۴۵۰ مگا هرتز تولید می کنند که نوعی لوله الکترونی است.
از آنجا که گرمایش با یک فرآیند جذب اتفاق می افتد ، اجاق های مایکروویو تمایل دارند غذاهای خاصی را به طور یکنواخت یا با نرخ های مختلف طبخ کنند. به عنوان مثال ، غذاهای مرطوب سریعتر از غذاهای مرطوب کمتر پخته می شوند ، و لایه های بیرونی مرطوب تمایل دارند که بیشتر تابش ها را قبل از رسیدن به بخش های داخلی جذب کنند ، که اینها هنوز پخته نشده اند. اجاق های مایکروویو همچنین نمی توانند غذاهای قهوه ای یا ترد در قسمت بیرونی داشته باشند. بیشتر انواع شیشه ، استروفیوم (مارک تجاری) ، پلی اتیلن ، کاغذ و مواد مشابه مایکروویوها را جذب نمی کنند و از این رو گرما نمی شوند. با این حال ، مواد غذایی را نمی توان در عروق فلزی در اجاق مایکروویو پخته کرد ، زیرا فلز مایکروویوها را مسدود می کند. اجاق های مایکروویو مطابق با استانداردهای ایمنی هستند که حداقل سطح نشت اشعه از آنها را تضمین می کند و خطرات سلامتی قابل توجهی با چنین نشتی همراه نیست
زهتاب سرویس نمایندگی مجاز تعمیرات مايكروويو در کرمانشاه جهت درخواست تعمیرات با شماره ۰۸۳۳۸۲۲۰۰۰۱ تماس حاصل فرمایید